Leerlingen opleiden op de werkvloer

Duaal leren, waarbij leerlingen deels leren op school en deels leren in een onderneming, is bezig aan een opmars in de horeca. Misschien wil jij ook wel een jongere opleiden in jouw zaak? >> Meer info over 'Leerlingen opleiden op de werkvloer'.

Medewerkers vinden en binden

Een origineel concept, bereikbare locatie, knap interieur, evenwichtige kaart, kwaliteitsproducten, … Jouw zaak heeft het allemaal. Maar hoe zit het met je personeel? Is het voor jou ook een hele uitdaging om geschikte medewerkers te vinden? En ze voor langere tijd binden aan je zaak, dat is ook niet evident? >> Meer info over 'Medewerkers vinden en binden'.

Opleiding en vorming voor je team

Stel je mensen te werk in de horecasector (Paritair Comité 302)? Dan heeft jouw bedrijf recht op gratis opleidingen voor het personeel. Als werkgever profiteer je er mee van. Niet alleen wordt je zaak er beter van, jij mag ook meedoen aan alle opleidingen van zodra je medewerkers onze opleidingen volgen. >> Meer info over ons opleidingsaanbod

Outplacement

Als je een werknemer ontslaat, dan kan het zijn dat hij/zij recht heeft op professionele outplacementbegeleiding in de zoektocht naar een nieuwe job. Werkgevers binnen de Horecasector PC 302 kunnen outplacement aanvragen bij Itzu en Risesmart, aan voordeeltarieven. >> Meer info over 'Outplacement'

Werken met anderstaligen

Stel je voor: Je hebt de ideale medewerker gevonden met de juiste technische competenties en motivatie.  Alleen is er één obstakel: hij/zij spreekt onvoldoende Nederlands om goed te functioneren op de werkvloer. Horeca Forma bied je enkele oplossingen om hiermee om te gaan. >> Meer info over 'Werken met anderstaligen'.